Aranykéz

2023

Határtalanul Projekt Beszámolók

Határtalanul Projekt Beszámolók

A projekt leírása: az iskolánk Aranykéz Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola fennállásának 15. évfordulójára szervezett jubileumi programsorozat záróakkordja az erdélyi Csikszeredáról Kájoni János Szakközépiskola tanulóival létrejött közös projekt, amelyet a Határtalanul pályázat keretében valósítottunk meg.

A pályázatban vállaltuk, hogy felvesszük a kapcsolatot a külföldi partnerintézménnyel, közös felkészítő tábort hozunk létre és két utazás keretében egy szakmai versenyt bonyolítunk le közösen. A Tavasz Színei fantázianevű szépészeti szakmai verseny 2016. május 27-én egy egész napos rendezvény keretében valósult meg Székesfehérváron iskolánk aulájában számos vendég és szakmai zsűri kíséretében. A versenyre háromfős csapatok jelentkezhettek, egy-egy fodrász, kozmetikus és modell. A versenyhez kapcsolódóan művelődéstörténeti, kultúrtörténeti, művészettörténeti kitekintést nyújtottunk a diákoknak. A diákok és csoportot kísérő tanárok városnézés keretében és különböző előadások során ismerkedhettek egymás lakókörnyezetével, kultúrkincseivel.

A pályázat eseményeit beillesztettü a program keretébe. Erdélyben szakmai felkészítő táborban vettek részt a diákok, ahol a közösen létrehozott alkotásokat hazahozva beépítették a versenyszámokba, megalapozva a székesfehérvári szépészeti szakmai verseny színvonalát.

Portugália 2023. március

Délvidék 2022. július

Kikötővárosok az Osztrák-Magyar Monarchiában 2020.június

Felvidék, 2019 április

Erdély 2017 június

Erdély második út, 2016. május

Erdély első út, 2016. március-április

Share this post

Az oldalt a Visual Storm készítette 2023-ban.