OKJ képzések, OKJ tanfolyamok Székesfehérváron és Veszprémben

Dajka képzés, óvodai dajka OKJ képzés Székesfehérváron és Veszprémben

Óvodai dajka képzés indul OKJ és nemzetközileg elismert Europass oklevéllel!

Szereted a gyerekeket? Jó kapcsolatteremtő és konfliktusmegoldó készséggel rendelkezel? Akkor az óvodai dajka képzés pont Neked való!

Nyáron a parlament megszavazta az anyasági ellátások átalakítását, így a gyes három évről kettőre csökkent. A változtatás hátterében a nők munkaerő-piaci aktivitásának növelése áll.

Ezzel megnő a munkába visszatérő nők száma, tehát több óvodai férőhelyre lesz szükség, ezzel együtt több óvodai dajka munkaerőre is!

Jelentkezz óvodai dajka képzésünkre!

A 4 hónapos óvodai dajka képzés alatt pedagógiai, pszichológiai, egészségtani, baleseti, munka, tűzvédelemi, valamint munkajogi alapismereteket szerezhetsz. Továbbá szakmai gyakorlaton vehetsz részt óvodában.

Heti két alkalommal délután dajka elméleti képzés, és óvodában letöltendő szakmai gyakorlat.

A dajka képzés elvégzése után képes leszel ellátni a gyermekek gondozását, ajándékot készíteni, megvarrni a bábokat, tanítani a tisztálkodást és az öltözködést. Az óvodáskorú gyermekeknek figyelni és jelezni az egészségi állapotát, segíteni az étkeztetést és kísérni a gyerekeket külső programokra.

Az ehhez szükséges valamennyi pedagógiai és pszichológiai alapismeretekkel rendelkezni fogsz. A nevelési ismereteket a gyakorlatban fogod hasznosítani. Továbbá jártas leszel az élelmezéshigiéniában és az egészségtanban.

Segíti az étkeztetést, vezeti a HACCP dokumentációt, segít a beszerzésnél, átveszi az ételt a beszállítótól, ételmintát vesz és tárol ,tálalás előtt méri az étel hőmérsékletét

Az óvodai dajka szakmai vizsga sikeres letétele után (mely gyakorlati és szóbeli vizsgarészekből áll) az Országos Képzési Jegyzék szerinti, OKJ 31 140 01 0000 00 00 azonosító számú óvodai dajka szakképesítést szerezhetsz.

Kérj bővebb információt most hamarosan induló dajka képzésünkről!

Kérlek, add meg a vezetékneved!
Kérlek, add meg a keresztneved!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!